Final.. ny spelning.. =)

God dag! sitter just nu med ett smile på läpparna! för jag är i final i svenkstoppen nästa med låten Hon har ett sätt, Helt underbart! kommer bli en häftig upplevelse! nu är de bara att försöka öva in så man inte inte blir för svajig i rösten inför live uppträdandet..! man kommer ju va ganska så nervös hehe men de är ju en underbar känsla å va nervös!

Ja de kommer bli kanon kul! tack så otroligt mycket alla som röstat/röstar! för man kunde tydligen rösta fortfarande, även när man sjunger live den 5 juni i karlstad 099 101 15  är nummret! ja de ska bli grymt kul som sagt! hoppas vi ses där =)

Sen har jag en spelning den 18 juni ute i skärgården i kristinehamn på nya campingen där! de är nåt jippo där så ditt ska ni att åka ut å kolla å lyssna å sjunga med! kommer va massa vissnar av husbilar och husvagnar, å även flybo visar sina stugor! å massa band under hela dagen! ska bli spännande!

Sen har vi ju ridskolans 40 års jubileum som vi kommer ha en show för! med lite roliga figurer lite nytt som kommer va med i den nya showen One night stand Med jocke bergqvist den 3 sep, så dom får lite för smak av som komma skall ;) ne nu blir de en kaffe å invänta att börja jobba! ha en underbar dag! och åter igen tack alla som röstar! kram på er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0