Lördag..

hellu där ute! lördag igen! är helt sleten känner ja! ont i kroppen sen hockeyn igår kväll i Hagfors, och hockeyn imorse...
Ligger i soffan å taggar inför ett uppträdande ikväll! på en 50års fest.. blir nog kul..! gillar dock inte att uppträda för lite folk ;) de brukar bli lite små seg stämning men jag får nog till de..
snart den 12 nov med ;) då är de mastis.. sitter för fullt å kollar på låtar har fått ihop ett par! nu ska vi i bandet bara repa in dom..! hoppas på att vi kör imorgon! annars blir inte jocke glad hehe!även revy träning imorgon!
lyckas alltid hamna i nån dålig stämning i okt - nov.. på dåligt humör, seg.. tycker inget kul.. kanske är sån period på året.. jaja de löser säg väll!
ne nu ska ja duscha å åka bort till 50 års kalaset..

Funderar för fullt till Showen...

Hellu..!
Ny vecka nya möjligheter..! igår så började vi i bandet repa på lite låtar, men de är fna inte lätt med att välja låtar som man vill att folk ska tycka om haha! sitter just nu för fullt å försöker byta ut några mot några bättre! hittade tre nya iaf..!

Sen är de ju lite med hur ska mna lägga upp showen? fan inte lätt detta ;) vad har ja gett mej in på! hehe nerå de kommer nog bli bra! svårt att tro dock att de blir lika bra som på teatern! men de är ju skillnad på en krog och på en stor scen :)

Sitter å funderar lite på vad minna små figurer ska hitta på! har många ider men måste få ihop dom bara hehe :)


Ska iväg å uppträda en sväng på lördag.. kör Gubben Från showen den är ju bra! om jag får låna masken vill säga från teatern.. måste kolla de i veckan!

Ne ta med sej papper å penna å lägga sej i sägen..! jobb imorgon

Krogshow! och Sjukdom!

Hej på er där ute!
nu var de att dags å upptadera lite! men har haft så mycket med jobb å hockey..! Men nu ligger jag hemma och är sjuk! ovanligt! börjar nytt jobb igen på måndag ;) eller ja nytt å nytt mitt gammla jobb på Albin blir de! de känns gött.
sen för er som missade Showen så kommer de en liten KrogShow på Mastis den 12 NOV
Det kommer att Bjudas på lite roliga tävlingar, Mycket sång! kanske nån liten rolig figur ;)
jag gör detta nu för att ja vill få folk att se lite av showen, ja för er som missade den eller bara tyckte den va bra! jag tar med mej mitt härliga Band! svårt att få med dansflickorna till Mastis tyvärr !
ne men som sagt de kommer nog bli en liten trevlig avslutning på en arbetsvecka med mat och musik och dans! sitter just nu och tittar igenom vad som skulle kunna bli kul att göra på Mastis!? lite låt förslag och sånt! de är ju som sagt svårt att kunna uppleva samma show som va på teatern! så ha inte så höga krav på mej! ska göra mitt bästa :)
hoppas att ni kommer och dansar och äter gott! vill ni boka biljetter så kan ni göra de igenom mej på min FB eller mobil,
Pris: Mat ink en dryck + Showen 200kr
Bara Entré till Showen : 150 kr
Nyårs revyn!
den är i full gång! så ni som inte kommer till mastis kommer väll på den? ;) tror vi har rep ikväll men som sagt jag är sjuk ! dumt kanske att smitta ner hela Emsabeln hehe hade bäst!
Malou :) du får nog lära mej lite mer på denna blogg ;) allt värkar ju som de sätts ihop hehe
hej då på er :) ska försöka uppdatera oftare ;)

Fredag Och Hockey...

Japp! slut på arbetsveckan.. skönt! va iväg å spelade hockey match som vi vann med 6-2! inga mål från min sida men en assist iaf ;) de är ju en bra början!
Revyn är igång! på söndag är de rep igen! vi börjad spåna lite i onsdags.. vet dock inte vad vi kom fram till? men kan nog bli bra när de är på ge med lite manus! se har jag fått ett gig den 29 okt, tar väll lite matrial från showen! sen är de väll kanske på ge med en spelning på mastis, hur många är sugna på de? kanske skulle lägga upp en Facebook grej på de! för å se om de blir nåt av de! vore ju kul om de kom lite folk! kanske kan  köra lite standup och mycket sång!
svårt dock å veta vad folk vill ha för musik! men som ni alla redan vet! dansband å lite rock är ju inte fel! de gör en glad i kroppen! :)
ne nu tar Jocke kvällen! ska på Fbk - Dif imorgon med Tommy! hittade ingen flickdejt hehe! nerå kul å umgås med tommy,!
natti puss

Första Revy Repet..

Ja då har vi börjat med första Revy repet! eller ja Rep å Rep, vi har börjat spåna på vad vi ska ha med å vad de ska handla om! några nya ansikten kommer att medvärka i revyn två nya skådespelare,och en ny dansare!
ny regissör
ny producent
ja de börjar bli lite ändring i revyn.. å de är ju bra! själv har inte min motivering kommit igång än, är väll sleten efter allt rep med One night Stand showen,
sen börjar ju man jobba imorgon med! så man kommer väll va lagomt sleten fram till vintern hehe! nerå de ska gå bra! vi har ju söndags rep för de mästa !
ne hade bra så kommer de en uppdatering inom kort!
Jo jag söker ett Seriöst band! inte till Revyn utan till mej! som går med på att spela dom låtar ja säger! en gittarist! Trummis, bas , keyboard? någon som känner att du vet om nån bra så hör av er till mej! har några planer
puss å kram Jocke

Test

Sidan är under konstruktion!!!

RSS 2.0